NIEUWLEUSEN – Vanuit het lokale Coöperatiefonds van Rabobank Vaart & Vechtstreek mocht USV-penningmeester Sander Eissen een waardevolle cheque van € 10.000,- in ontvangst nemen.

    De symbolische cheque werd overhandigd door Frea Klaasse en Anje Antuma van Rabobank Vaart & Vechtstreek. ‘’Jaarlijks reserveert Rabobank Vaart & Vechtstreek een deel van de winst voor initiatieven die onze leefomgeving beter maken en aansluiten bij de maatschappelijke thema’s van de bank. De ledenraad van Vaart & Vechtstreek mag deze aanvragen beoordelen. Over deze aanvraag waren de leden direct enthousiast. Om te blijven voldoen aan de hogere energiekosten vroeg USV hulp bij het realiseren van LED verlichting voor de voetbalvelden. Mooi om op deze manier te kunnen helpen en daadwerkelijk iets terug te geven aan de samenleving.”

    Het vervangen van de bestaande conventionele verlichting rondom de sportvelden door LED verlichting sluit goed aan bij de verduurzamingsdrang van USV. Voorgaand seizoen is het clubgebouw gerenoveerd. Onderdeel van dat project was het vervangen van en beter isoleren van het dak alsmede de vervanging van alle beglazing met HR++ glas. Ook werd de nog beschikbare ruimte op het dak van het Henk Wink Court (boardingveld) gevuld met extra rijen zonnepanelen. Sander Eissen: “Nu de sportvelden verlicht gaan worden met LED hebben we hele grote stappen gezet in de verduurzaming van ons mooie sportpark Hulsterlanden. Wij en de volgende generatie USV’ers willen de Rabobank en haar leden bedanken voor het toekennen van deze cheque. Mede dankzij deze financiële ondersteuning kunnen wij dergelijke projecten realiseren. Samen staan we sterk!”

    Meer weten over het lokaal Coöperatiefonds van Rabobank Vaart & Vechtstreek? Op de website www.rabobank.nl/vss onder het kopje ‘Onze Coöperatieve bijdrage’ staat alle informatie.

    Share.