DALFSEN – Vanaf deze week is het zo ver: kinderen uit de gemeente Dalfsen kunnen zich weer inschrijven voor After’SCOOL. Het schooljaar is weer begonnen en dat betekent dat kinderen weer veel naschoolse vrije tijd hebben. Deze tijd kan leuk, leerzaam, sportief en creatief ingestoken worden met After’SCOOL!

    After’SCOOL is een naschools aanbod met activiteiten voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 in de gemeente Dalfsen. Binnen de activiteiten staan talenten ontdekken en plezier centraal. After’SCOOL is ontwikkeld door Saam welzijn, Kerngezond Dalfsen en de cultuurcoach in samenwerking met lokale sport-, kunst -en cultuuraanbieders.

    Meer informatie After’SCOOL

    In de eerste week van het schooljaar ontvangen de kinderen via school een flyer van After’SCOOL met alle informatie. Nu al benieuwd? Kijk op www.kerngezonddalfsen.nl bij After’SCOOL en meld je aan voor activiteiten die jij zou willen doen. Iets sportiefs, creatiefs of juist iets met muziek? 

    Er is voor elk wat wils, dus meld je nu aan! Je kunt je inschrijven voor verschillende activiteiten en de eerste zijn al gepland op 9 september. Wees er snel bij en doe mee met After’SCOOL!

    Share.