OUDLEUSEN – Wellicht had je hem al gezien. Zo niet, dan is het zeker de moeite waard om eens een drankje te komen drinken aan de nieuwe bar van de Wiekelaar! Sinds kort kun je hieraan plaatsnemen dankzij de mooie opbrengst van de bazar van afgelopen jaar.

    Waar een klein dorp groot in kan zijn

    Al ruim 50 jaar organiseert Ontmoetingscentrum de Wiekelaar jaarlijks een goedbezochte traditionele bazar met lootjes, vele prijzen en verschillende spellen voor jong en oud. Mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en dankzij medewerking van een groot aantal sponsoren die de Wiekelaar een warm hart toedraagt.

    Blikvanger

    De opbrengst van de bazar komt ten goede aan de Wiekelaar en dankzij de opbrengst van afgelopen jaar met een prachtige blinkvanger in de kantine tot resultaat. Waar voorheen het blauwe zitje de kantine van de Wiekelaar in tweeën splitste, is deze volgens ontwerp van beide beheerders nu verlaagd en omgebouwd naar een bar. Meer plek om samen door te brengen met een hapje en drankje en meer één geheel.

    Bazar 2023

    De bazarcommissie is alweer druk bezig met de organisatie van de bazar van dit jaar. Deze zal plaatsvinden in de Wiekelaar op zaterdag 25 november 2023. Zet ‘m alvast in de agenda! Meer informatie over het programma op 25 november volgt. ’s Middags is er voor alle kinderen bazar met aangepaste prijzen.

    Share.