DEDEMSVAART – Het nieuwe cabaret duo Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Overal waar ze komen, zijn ze een doorslaand succes en zaterdag 18 november spelen ze om 20.15 uur hun voorstelling DISCLAIMER in de Gashouder.

    Hoewel Kevin van den Berg en Manon Blaauw al in grote theaters als Orpheus, het Spant en Bellevue stonden, verheugen zich er enorm op om voor het eerst in een authentieke gashouder te mogen spelen. Ze zijn vast van plan om er een geweldige en bijzondere avond van te maken.

    In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes en trakteren hun publiek op sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca. In hoog tempo neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes. Zo ontmoet je bijvoorbeeld de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta en de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus.

    Het belooft een avondje hard lachen te worden. De geheel eigen stijl van de Blauwe Vinkjes móet je gewoon gezien hebben!

    Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

    Share.