DEDEMSVAART – Hij won glansrijk zowel de jury- als publieksprijs van Cameretten 2018, kreeg maar liefst 5 sterren (Theaterparadijs) en zaterdag 11 november komt hij met een try out van zijn voorstelling ‘De Kringloper’ naar de Gashouder Dedemsvaart.

    Nieuw cabarettalent Chris Verlaan blinkt uit in verrassend scherpe verhalen die druipen van cynisme en zelfspot. Hij is een antiheld die met zijn trage energie en dito lichaamsbewegingen danig op de lachspieren werkt.

    Op unieke, droogkomische en hilarisch cynische wijze neemt Chris zijn publiek mee naar zijn wonderlijke wereld. Drukte en stress op het werk. Schreeuwende scholieren in de supermarkt. Gestommel bij de bovenbuurvrouw. Een boosaardige asielkat in huis. Theaterpubliek dat een praatje wil maken in de foyer. Het leven van de autistische data-analist Chris valt niet mee. Al die prikkels, angsten en sociaal ongemak. Gelukkig heeft hij een laatste toevluchtsoord, zijn oase van rust: de kringloopwinkel. Maar of die rust blijvend is…?

    Chris Verlaan lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid. Duidelijk dus: het is de hoogste tijd voor een kennismaking!

    Aanvang 20.15 uur.

    Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

    Share.