NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen had zaterdag 13 januari in de oefenwedstrijd tegen 2e klasser Hatto Heim duidelijk het betere van het spel. De Hattemers werden met 6-2 éénvoudig opzij gezet.

In de eerste helft kwam de thuisclub op een 4-0 voorsprong. Alle doelpunten kwamen van de voet van Randy Vink.

In de 2e helft werd het 5-0 door een doelpunt van Reinier Meijerink. Hierna lieten de oranjehemden de teugels iets vieren en kon Hatto Heim terugkomen tot 5-2. Roy in ’t Veld schoot een vrije trap keurig binnen en bracht de eindstand op 6-2.

Zaterdag 20 januari begint de competitie weer met een uitwedstrijd tegen Vroomshoopse Boys. De wedstrijd op sportpark De Bosrand begint om 15:00 uur.

Opstelling S.V. Nieuwleusen

• Doel: Tim Hoogenkamp
    • Verdediging: Kris Tinholt(63e min. Tim Beverwijk), Saake Malestein, Roy Bollemaat, Leon de Raad(45e min. Sander Bollemaat)
    • Middelveld: Stijn Hoekstra(45e min. Tom Vasse), Reinier Meijerink, Roy in ‘t Veld, Thomas Koobs(78e min. Stijn Hoekstra)
    • Aanval: Randy Vink (84e Sander Bollemaat), Nemo Hekkert