OMMEN – Voor de 32e keer organiseert volleybalvereniging Volco op woensdag 20 maart het scholenvolleybaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit de gemeente Ommen. Zou het de Sint Bernardusschool dit jaar weer lukken de wisselbeker in bezit te houden?

    Er hebben zich 30 teams aangemeld, dus het beloofd een leuk en spannend toernooi te worden. Naast het volleybalgedeelte is er ook weer een spandoekenwedstrijd uitgeschreven. Elk deelnemend team mag een spandoek van maximaal 2×3 meter ophangen in de sporthal. De jury zal de spandoeken beoordelen en een winnaar uitkiezen.

    Het toernooi wordt 20 maart gehouden in sporthal de Carrousel in Ommen. De wedstrijden beginnen om 13.30 uur. De prijsuitreiking van de spandoeken zullen rond 15.30 uur plaatsvinden en rond 16.45 uur hopen we de wisselbeker uit te reiken aan het winnende team. Publiek is natuurlijk meer dan welkom!

    Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bentum Nijboer notarissen en door Prins Sport Ommen, Sportrijk, Excello, Douwes Dump, Tuincentrum Jurrie Baas, Jumbo en Bakkerij van der Most.

    Share.