DEDEMSVAART – Zondag 17 maart trakteert zanger Philippe Elan zijn publiek in de Gashouder Dedemsvaart op een heerlijke, sfeervolle middag vol prachtige Franse chansons.

    Philippe Elan heeft een grote naam opgebouwd als virtuoos vertolker van het Franse chanson. Hij won een Edison en zong samen met het Residentie Orkest. Samen met Gregor Bak verkocht hij het Concertgebouw in Amsterdam vorig jaar maar liefst 2 x uit.

    Philippe’s nieuwe theatershow is gebaseerd op het repertoire van zijn 4-sterren album ‘Enfer et Paradis’ en op zijn nieuwe album ‘Chansons Live @ The Royal Concertgebouw’, dat naast lovende kritieken op dit moment cd van de week is op Radio 5 en volgende week wordt uitgelicht op NPO4 Klassiek.

    In de voorstelling vertolkt Philippe naast nieuwe liedjes, verrassende bewerkingen van hedendaagse popsongs, een paar eigen nummers en een Nederlandstalige bijdrage van Lenny Kuhr, ook enkele van zijn favoriete klassieke chansons, maar dan wel in een nieuw jasje. Afgewisseld met leuke anekdotes en met fantastische muzikale begeleiding van Reyer Zwart, piano en gitaar, wordt dit een middag lang puur genieten! Laat je verrassen! Aanvang 15.00 uur.

    Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

    Share.