HENGELO – Zaterdag 6 april speelde S.V. Nieuwleusen in Hengelo tegen het laag geklasseerde HVV Tubantia. S.V. Nieuwleusen liet geen spaan heel van HVV Tubantia en boekte, onder toeziend oog van de vele meegereisde supporters, met 0-7 de tiende overwinning op rij.

S.V. Nieuwleusen zet direct hoog druk en in de 12e minuut draait Randy Vink zich knap vrij en kan alleen onreglementair gestuit worden, strafschop. Roy Bollemaat schiet de bal vanaf de stip feilloos in het doel, 0-1. Een minuut later is het al 0-2 als Leon de Raad die de bal na een scrimmage knetterhard tegen de touwen jaagt. In de 28e minuut is het Randy Vink die wederom gevloerd wordt binnen de 16 maar de scheidsrechter wuift het weg. Thomas Koobs gaat slim door en legt de bal met de buitenkant van zijn voet in het zijnet, 0-3. S.V. Nieuwleusen blijft veel kansen krijgen, maar gaat rusten met 0-3.

Na rust is het HVV Tubantia dat wat meer initiatief neemt en S.V. Nieuwleusen wacht geduldig af en start weer met het creëren van kansen voor Randy Vink, Stijn Hoekstra, Tieme Brinksma en Nemo Hekkert. Dan is het wederom raak in de 64e minuut als Sander Bollemaat de bal prima onderschept en Tieme Brinksma aanspeelt, deze legt de bal op Randy Vink die de bal loeihard in de kruising jaagt, 0-4. In de 68e minuut maakt Stijn Hoekstra een heel fraai doelpunt. Hij onderschept de bal op 35 meter van het doel en schiet direct over de te ver voor zijn doel staande keeper heen, 0-5. In de 85e minuut kan Sander Bollemaat een hoekschop fraai binnen knikken als de keeper onder de bal door gaat, 0-6. Het slotakkoord is voor Randy Vink die in de 90e minuut de 0-7 binnenkopt uit een hoekschop van Thomas Koobs. Direct hierna fluit scheidsrechter Van Bussel af. Een prima tiende overwinning op rij voor een hardwerkend en goed spelend S.V. Nieuwleusen.

Zaterdag 13 april speelt S.V. Nieuwleusen om 14.30 uur thuis tegen Den Ham.