OMMEN – De Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen en de Stichting Marketing Ommen zetten hun samenwerking op een structurele manier voort om de promotie en marketing van het centrum en de activiteiten die het Ondernemersfonds organiseert te versterken. De afgelopen maanden wordt er achter de schermen al veel samengewerkt en om deze reden is besloten om deze samenwerking te formaliseren. Een belangrijke stap in de gezamenlijke inspanningen om het centrum en de activiteiten van Ommen met elkaar nog beter te promoten.

    De samenwerking omvat ondersteuning van de promotie en marketing van een jaarlijks activiteitenprogramma dat het Ondernemersfonds Centrum Ommen organiseert. Daarbij kun je denken aan kleinschalige voorjaars- en zomeractiviteiten, de intocht van Sinterklaas en het Winterfestivalprogramma. Deze samenwerking wordt versterkt door een jaarlijkse financiële bijdrage van het Ondernemersfonds aan Marketing Ommen voor de uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden. De partijen gaan de samenwerking jaarlijks evalueren.

    Melanie van Riel van Stichting Marketing Ommen is blij met deze stap: “Eén van de doelen die wij als stichting hebben is om de verbinding te zoeken en samen te werken. Een ander doel is om al het moois dat Ommen te bieden heeft onder de aandacht te brengen bij inwoners en bezoekers. Het centrum van Ommen en de activiteiten die zij organiseren zijn hier een belangrijk onderdeel van. Wij helpen hier graag bij op het gebied van promotie en marketing.”

    Rinie Henning, voorzitter van de Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen, voegt toe: “We werken al een tijdje achter de schermen op een prettige manier samen. Het formaliseren van onze samenwerking is een natuurlijke volgende stap, en we kijken uit naar een langdurige samenwerking die het centrum van Ommen ten goede komt.”

    Share.