OMMEN – Action opent op 20 april 2024 zijn nieuwe winkel in Ommen. Het filiaal van de snelstgroeiende non-food discounter van Europa verhuist van Mark 49 naar Schurinkhof 2.

    ‘Kleine prijzen, grote glimlach’: binnenkort komt Action die belofte in Ommen na vanuit een nieuw filiaal op Schurinkhof 2. De nieuwe Action-winkel bevindt zich in het voormalige pand van Albert Heijn, gelegen in het hart van Ommen.

    Deze verhuizing biedt klanten een aantal voordelen. De nieuwe locatie is ruimer, gunstig gelegen vlakbij diverse supermarkten, gemakkelijk toegankelijk omdat de winkel op de begane grond is gevestigd en beschikt over gratis parkeergelegenheid direct bij de winkel.

    Ook in de winkel beleven klanten een betere ervaring. De ruime winkeloppervlakte van 876 m2 is fris en modern ingericht. Vanuit het 190 m2 grote magazijn vult het lokale team de rekken met tal van leuke én noodzakelijke artikelen voor de laagste prijs.

    Thomas Smit, General Manager van Action Nederland: “We zoeken altijd naar manieren om onze klanten een nog betere winkelervaring te bieden. We zijn verheugd om dat nu in Ommen te doen met deze verhuizing. Ook voor onze werknemers wordt deze nieuwe winkel een fijne plek om te werken.”

    Duurzame groei

    Action groeit zowel in Nederland als internationaal. Daarmee neemt ook het besef van maatschappelijke impact toe. Action verbetert daarom voortdurend de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten en winkels, waaronder ook die in Gouda.

    Thomas Smit: “Duurzaamheid heeft al lange tijd prioriteit bij Action. Ons doel is onder andere om de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten te verhogen. Binnen deze focus hebben we circulariteitsprogramma’s voor al onze productcategorieën waarmee we de samenstelling, gebruik en levensduur verder verbeteren.
    Ook hebben we concrete doelstellingen om onze uitstoot te verminderen. Zo gebruiken al onze winkels in de Benelux hernieuwbare energie, inclusief onze nieuwe winkel in Ommen.”

    Share.