S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand door auto’s te wassen

0
229
S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand door auto´s te wassen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 27 februari staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden van de sponsorcommissie van S.V. Nieuwleusen de handen uit de mouwen voor het goede doel. Bij hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman werden er maar liefst 175 auto’s gewassen. Door een rooster samen te stellen kon iedereen zich een uur uitleven in de wasstraat.

Al voor half negen kwamen de eerste auto’s aanrijden. Ook RTV Oost was toen al van de partij voor een interview met Wilco Zieleman van autobedrijf Zieleman en Hendrik Jan Huzen van de sponsorcommissie.

Veel automobilisten wilden hun voertuig weer vrij hebben van het strooizout en Saharazand. In totaal werden er 175 auto’s gewassen, dit is bijna 20 auto’s per uur. De sfeer was prima en Wilco en André Zieleman waren uitstekende gastheren. S.V. Nieuwleusen waardeerde dit met enkele mooie bossen bloemen.

De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting Hand in Hand en S.V. Nieuwleusen. Doordat in 2020 het Hand in Hand voetbaltoernooi door Corona niet door kon gaan werd er voor Hand in Hand gekozen.

De Stichting Hand in Hand heeft als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken en ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving een steuntje in de rug te geven. Ook bieden zij hulp wanneer de officiële instanties dit niet kunnen geven.

S.V. Nieuwleusen bedankt hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman voor deze mooie samenwerking en wenst Wilco en André een goed verkoop- en reparatiejaar toe.