La Dolce Vita Dubbel Open tennistoernooi

0
152
La Dolce Vita Dubbel Open tennistoernooi

OMMEN – In de week van 14 tot met 22 augustus is bij TCO fanatiek getennist en gestreden om  de winst op het la Dolce Vita Dubbel Open. Al jaren lang een geliefd toernooi op de KNLTB kalender. De tennisclub mocht vele spelers van omliggende verenigingen verwelkomen op het fraaie sportpark Westbroek. Ruim 138 spelers deden mee op 12 dubbelspel onderdelen in de speelsterktes 5 tot en met 8.

De weergoden waren het toernooi niet heel gunstig gezind en bij tijd en wijle kwam de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig konden een aantal wedstrijden naar voren gehaald worden, waardoor zaterdag al diverse finales gespeeld werden. Zondag moest TCO toch haar meerdere erkennen in Pluvius. Banen liepen onder en leken meer op zwembaden dan tenniscourts. Er werd besloten om de finales uit te stellen naar de avond. De laatste vier finale partijen startten precies om zeven uur en ruim twee uur later stapten de laatste winnaars van de baan. Het publiek kon genieten van een dames dubbel, gemengd dubbel en twee heren dubbelspelen. Op elk niveau werd sportief gestreden om elk punt en werden de rally’s langer en langer. De heren dubbel vijf was eigenlijk een competitie onderonsje. Beide duo’s spelen in hetzelfde competitieteam en lieten prachtig tennisspel zien. Ze waren aan elkaar gewaagd waarbij Marc Pot en Jeroen Venema uiteindelijk de winst wisten binnen te halen.

Winnaars:
HD5 Marc Pot, Jeroen Venema
HD6 Daan van der Meulen, Mathijs Steenhuis
HD7 Remon Martens, Johan Schuttert
HD7 35+ Lucas Meertens, Jaap Sikkens
DD6 Danielle Eggengoor, Luna Schuldink
DD7 Paula Alfering, Laura Meppelink
DD7 35+ Julia Hazaloop, Gerdien Martens
DD8 Mariet Nijkamp, Moniek Seinen

GD6 Maurice Vermeul, Marlies Wassens
GD7 Jeroen Haveman, Karola Schröder
GD7 35+ Louis van Vilsteren, Karola Schröder
GD8 Arnold Schumacher, Jenny Schumacher-Beute

Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door  hoofdsponsor la Dolce Vita en subsponsors: StandOut, Klaassen management en advies, Kompanen en BSO.