DALFSEN – Jaarlijks organiseert Dura Vermeer Hengelo de partnerprijs van het jaar. Deze wordt op selectie van diverse criteria vanuit Dura Vermeer uitgereikt. Tijdens deze uitreiking werden de huidige marktontwikkelingen en uitdagingen binnen de bouwbranche besproken. Er zijn deze dag twee partnerprijzen uitgereikt. Eén voor de beste partner op de bouw, deze is gewonnen door Kok Metselen. En een award voor de beste leverancier, deze is gewonnen door Foreco Houtconstructies.

    Ferdi Joosse van Foreco neemt vol trots de Partnerprijs beste leverancier in ontvangst

    John Haverkort, directeur Dura Vermeer overhandigt Foreco houtconstructies de partnerprijs voor beste leverancier. Dit op basis van de prestaties op het gebied van leveringen op de bouwplaats, constante kwaliteit, actief meedenken over de nabije toekomst, en continue innovatie van producten. Foreco is al jaren actief om voortdurend te voldoen aan de hoge normen in de bouwsector. Naast deze aspecten staan duurzaamheid en veiligheid bij Foreco ook hoog in het vaandel.

    Het bedrijf heeft zichzelf gepositioneerd als een pionier door voortdurend te anticiperen op veranderingen in de marktdynamiek en trends. Een ander opvallend aspect van de erkenning is de voortdurende inzet voor innovatie in producten.

    “Deze prijs is een erkenning voor de inzet en toewijding van elke medewerker van Foreco,” zegt Ferdi Joosse. “We zijn verheugd dat ons werk op het gebied van leverprestaties, kwaliteit en innovatie wordt erkend en beloond. Het stimuleert ons om te blijven innoveren in alles wat we doen.”

    Share.