DALFSEN – Van 1 maart tot en met 9 april 2024 exposeert schildergroep Bellingeweer in de foyer van het gemeentehuis van Dalfsen. U bent welkom om de expositie te bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis. De openingstijden vindt u op www.dalfsen.nl.

Schildergroep Bellingeweer bestaat al 53 jaar en heeft 16 leden die met verschillende technieken werken. De doelstelling van de groep is om met elkaar en toch ieder voor zich iets moois te creëren, elkaar te inspireren en jezelf beeldend te ontwikkelen. Eens in de 2 weken komt de groep onder begeleiding van kunstenares Riët Stegehuis bijeen in de Baron van Dedemschool in buurtschap Emmen.

Voor deze expositie is gekozen voor de thema’s: mensen of portret schilderen en werken met paletmes. Iedereen heeft de thema’s op zijn of haar eigen manier ingevuld. Het resultaat is een interessante en boeiende verzameling van diverse afbeeldingen, collages en schilderijen. Ook het gebruikte materiaal is divers: olieverf, acrylverf, aquarelverf en pastel.

Meer informatie over de schildergroep en het werk: www.schildergroep-bellingeweer.nl.

Ook kunt u de werken van de schildersgroep bekijken tijdens Kunst om Dalfsen op 4 en 5 mei in de Baron van Dedemschool.

Share.
Exit mobile version